Meest unieke promo object in Utrecht

Levensgroot en vulbaar stadssymbool. Een unieke manier om duizenden mensen in de buitenruimte te bereiken en hen te verbinden met jouw verhaal. Heb jij een goed plan? Dan kom ik je helpen.

Unieke manier om jouw verhaal te vertellen

Enorm bereik en populair foto-object

Verbinden met en activeren van de stad Utrecht

Automatisch goed doen voor de stad

Meer bezoekers op je festival? Event op de kaart zetten? Aandacht voor een maatschappelijk thema? Ondernemend plan voor lokale producten? Mensen activeren om mee te doen? De U zorgt voor aandacht en activeert iedereen om mee te doen. Zowel dag als nacht, zowel online als offline.

U voor Utreg is een levensgrote en verplaatsbare U die jij in kan zetten als promotiemiddel voor jouw verhaal. De U is transparant en vul je met spullen. Deze nieuwe manier van promotie brengt jouw verhaal driedimensionaal tot leven en stelt je in staat mensen te betrekken en te activeren. De inhoud wordt volledig afgestemd en gepersonaliseerd aan jouw verhaal. 

De U is verrijdbaar naar de plek die het beste bij jouw verhaal past. Dat is meestal in de binnenstad waar iedere dag tienduizenden mensen de U zien, maar dat kan ook jouw terrein of evenement zijn.

Via de U doe je automatisch goed voor de stad. Geld wordt lokaal geherinvesteerd en de vulling krijgt altijd een tweede leven. Het wordt gedoneerd aan een goed doel, gedeeld met stadsgenoten of gebruikt als grondstof voor iets nieuws.

Samenwerken

U voor Utreg biedt interessante mogelijkheden om inwoners en bezoekers van Utrecht te bereiken, en automatisch goed te doen voor de stad. Wij bieden bij iedere stap – van idee tot vulling tot campagne tot afronding – ondersteuning en kunnen het gehele proces uit handen nemen. Wil je jouw verhaal delen met de stad of heb je vragen?

Mail naar hallo@uvoorutreg.nl of bel 06-51964389. Bekijk ook onze FAQ.

Wil jij aandacht voor jouw merk,
product, dienst, event, of verhaal?

Stuur mij een bericht via het contactformulier of via hallo@uvoorutreg.nl en we doen binnenkort een bakkie.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de U en ook het belangrijkste wat je moet en wil weten over de U voor Utreg. 

U voor Utreg is een levensgroot (4 meter hoog) iconisch beeldmerk en gelijktijdig een verrijdbaar podium/promotiemiddel in de buitenruimte voor mensen, bedrijven, evenementen en verhalen.

De voorste U is transparant en vulbaar met bijvoorbeeld spullen. Deze nieuwe manier van promotie brengt jouw verhaal driedimensionaal tot leven en stelt je in staat om binnen korte tijd een grote groep Utrechters te bereiken en te activeren. De inhoud wordt volledig afgestemd en gepersonaliseerd aan jouw verhaal, en krijgt altijd een duurzaam tweede leven.

Iedereen die met zijn/haar verhaal en/of de vulling goed doet voor ons stadsie kan de U inzetten. Wil je de U vullen? Dan moet de vulling een tweede leven krijgen, bijvoorbeeld door het te doneren aan een goed doel of het te gebruiken als grondstof voor iets nieuws. Hier help ik je bij.
 
  • Festivals en events bijvoorbeeld als DJ-booth, blikvanger of marktkraam.
  • Bedrijven en organisaties (inclusief winkels, sportscholen, musea, theaters, etc.) bijvoorbeeld als reclameobject, podium of etalage.
  • Burgerinitiatief bijvoorbeeld voor een maatschappelijk thema of buurtfeest.

Meer weten. Neem contact op.
 
  • Aandacht genereren en tot leven brengen van het product, dienst, evenement of verhaal met de U, de vulling en de verlichting. Zowel dag als nacht, zowel online als offline.
  • Onderscheidend: meest unieke object in Utrecht & nieuwe manier van promotie.
  • Verbinden met de stad: beste offline manier om de Utrechter te bereiken en te betrekken, en je unieke relatie met de stad te tonen. ‘Utrechtser’ krijg je het niet.
  • Enorm bereik: staat in de stad waar dagelijks duizenden mensen voorbij komen & iconisch beeldmerk dat mensen herkennen en waarmee zij selfies maken en online posten.
  • Positieve aandacht voor je merk: je doet automatisch goed voor de stad.

Maar vooral omdat je trots bent op U.Wil je de U inzetten? Neem contact op.

De U is verrijdbaar en staat op de locatie die het beste bij jouw verhaal past. Negen van de tien keer zal dit ergens in de binnenstad zijn, omdat het bereik daar het grootst is, maar dat kan ook jouw terrein of festival zijn. Dat stemmen we samen af.

Meer weten? Neem contact op.

U voor Utreg is een project van Daan Maasson. De U is ontstaan door samenwerkingen tussen mensen en ondernemers met liefde voor de stad. Een deel van hen is onderdeel van de Club van U. Het is geen project van de gemeente of van stadsmarketing. Lees meer over mij hier.