Jij wilt verbinden met de Utrechter?

Dat kan. De U voor Utreg is het meest unieke promotieobject voor jouw verhaal. Levensgroot, vulbaar en verplaatsbaar. Een stadssymbool die mensen herkennen en waarmee ze op de foto gaan. 

 

U voor Utreg Podium voor Talent

Hoe het werkt

U voor Utreg is een levensgroot (4 meter hoog) iconisch beeldmerk en gelijktijdig een verrijdbaar podium/promotiemiddel in de buitenruimte voor mensen, bedrijven, evenementen en verhalen.

De voorste U is transparant en vulbaar. Deze nieuwe manier van promotie brengt jouw verhaal driedimensionaal tot leven en stelt je in staat om binnen korte tijd een grote groep Utrechters te bereiken en te activeren. De inhoud kun je volledig afstemmen en personaliseren aan jouw verhaal, en krijgt altijd een duurzaam tweede leven.

Iedereen met een goed verhaal die met de Utrechter wil verbinden kan de U inzetten. Bijvoorbeeld campagnebureaus, festivals, evenementen, winkels, sportscholen, musea, theaters, en makers. 

Wil je samenwerken? Neem contact met ons op.

 
 • Aandacht genereren en tot leven brengen van het product, dienst, evenement of verhaal met de U, de vulling en de verlichting. Zowel dag als nacht, zowel online als offline.
 • Onderscheidend: meest unieke object in Utrecht & nieuwe manier van promotie.
 • Verbinden met de stad: beste offline manier om de Utrechter te bereiken en te betrekken, en je unieke relatie met de stad te tonen. ‘Utrechtser’ krijg je het niet.
 • Enorm bereik: staat in de stad waar dagelijks duizenden mensen voorbij komen & iconisch beeldmerk dat mensen herkennen en waarmee zij selfies maken en online posten.
 • Positieve aandacht voor je merk: je doet automatisch goed voor de stad.
 
Wil je de U inzetten? Neem contact op.

Ja, dat kan zeker! De U is verrijdbaar en kan zeker op jouw locatie komen te staan. Twee punten om rekening mee te houden. (1) De U is 4 meter hoog en past niet overal onderdoor (bijv. bruggen, deuren, poorten, etc.). (2) Er is mogelijk een vergunning vereist als het niet jouw eigen terrein is. Als je een vergunning moet aanvragen voor bijvoorbeeld jouw evenement of festival, dan kun je de U meenemen in de aanvraag. De (technische) tekeningen hebben wij voor je.

De U is verrijdbaar en wisselt regelmatig van locatie. De ene keer staat de U voor een paar dagen op een locatie en een andere keer een paar weken tot maanden. Volg ons op Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de U.

De kosten zijn vanaf €500 ex. btw. De exacte kosten zijn onder andere afhankelijk van de locatie, de vulling, en onze rol en activiteiten. Neem contact op om een offerte aan te vragen.

Een boeking is altijd inclusief:

 • verplaatsing;
 • installatie op locatie;
 • schoonmaak van de U;
 • gepersonaliseerd bord op de U met info, logo’s en call-to-actions;
 • 2 inzamelbakken (mits nodig);
 • case study op website U voor Utreg & Instagram en LinkedIn post & emailnieuwsbrief 

 

De volgende dingen zijn niet inbegrepen:

 • alles gerelateerd aan de vulling: bedenken en uitwerken, regelen van materiaal, installeren vulling, en legen en afvoeren vulling;
 • de vergunning & de vergunningsaanvraag;
 • marketingcampagnes, inzamelacties en evenementen.

 

Het is mogelijk om deze activiteiten aan ons en onze partners uit te besteden.

Vul onderstaand contactformulier in of mail naar hallo@uvoorutreg.nl. Benoem daarin de datum en de activiteit waarvoor je de U in wilt zetten, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug om alles af te stemmen.

U voor Utreg is een project van Daan Maasson. De U is ontstaan door samenwerkingen tussen mensen en ondernemers met liefde voor de stad. Een deel van hen is onderdeel van de Club van U. Het is geen project van de gemeente of van stadsmarketing. Lees meer over mij hier.

Wil jij aandacht voor jouw merk,
product, dienst, event, of verhaal?

Stuur mij een bericht via het contactformulier of boek direct een belafspraak in mijn agenda via deze link.